I lammfärslimpan hade jag lök, vitlök, fetaost, färsk grön mynta, naturligt svarta oliver (Fontana), lite grädde (Hjordnära), salt, peppar, torkad rosmarin, lite rivet citronskal och säkert något som jag har glömt bort. Jag vet att jag är en dålig matbloggare som inte har en plan som jag slaviskt följer.
Till limpan åt jag potatis, sallad och en misslyckad rödvinssås.
Bloggen handlar om mitt liv och då främst om min MS och hur jag handskas med denna sjukdom, samt om mitt stora intresse för mat och dryck.
Translate
måndag 23 juni 2014
Lammfärslimpa
Etiketter:
citronskal,
feta,
lammfärs,
lammfärslimpa,
lök,
mynta,
oliver,
sallad,
vitlök
Plats:
Bagarmossen, Bagarmossen
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar