Dekorationspiff: limeklyfta och dillvippa
Bloggen handlar om mitt liv och då främst om min MS och hur jag handskas med denna sjukdom, samt om mitt stora intresse för mat och dryck.
Translate
fredag 9 januari 2015
Gravlaxtoast med kall grönsås
Jag är väldigt förtjust i gravad lax så igår kväll fick det bli en toast med just detta tillsammans med någon sorts kålsallad med finhackad grönkål, massor av dill, crème fraîche, majonnäs, dijonsenap, salt, peppar och lite citronsaft. Brödskivan stektes i smör.
Dekorationspiff: limeklyfta och dillvippa
Dekorationspiff: limeklyfta och dillvippa
Etiketter:
babyspenat,
babytomater,
citronsaft,
crème fraîche,
Dijonsenap,
dill,
grönkål,
Hjordnära,
majonnäs,
olivolja,
peppar,
salt,
smör
Plats:
Chez Odezia
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar