I Stockholm finns flera butiker av den franska djupfrysaffären Picard. Det är bra det. Deras grejer är riktigt bra.
Kvällens charolaisbiff kommer därifrån. Potatisgratängen är min egen gjord med vitlök, riven cheddar och vispgrädde med 40 procent kärlek. Salt, svartpeppar och rosmarin ingår också och givetvis potatis.
Bloggen handlar om mitt liv och då främst om min MS och hur jag handskas med denna sjukdom, samt om mitt stora intresse för mat och dryck.
Translate
lördag 29 november 2014
Charolaisbiff med potatisgratäng
Etiketter:
babyspenat,
cheddar,
cocktailtomater,
Hjordnära,
Picard,
potatisgratäng,
rödlök,
vispgrädde,
Ålandssmör
Plats:
Bagarmossen, Bagarmossen
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar