Translate

lördag 17 januari 2015

En förmiddag på det stora sjukhuset

Har tillbringat förmiddagen på Huddinge sjukhus där jag hade tid för magnetkamera-röntgen.  Jag tycker det är bra att de utnyttjar apparaterna och jag har inget emot få tid på helgen. Lite öde är det ju i korridoren och i de till synes oändliga källargångarna är det lätt att man börjar tänka på Riket. Tyvärr Ernst-Hugo dök inte upp.

Jag är tack och lov inte så klaustrofobisk så det brukar vara ganska ok trots att huvudet är typ fixerat i någon sorts ställning med antenner. Det värsta är att man ju ska ligga helt stilla och det är nästan helt omöjligt att klia sig i ansiktet. Jag fick passa på när sköterskan drog fram mig ur röret för att ge kontrast.

Som vanligt lyckades jag nicka till trots att bullret är förskräckligt. Inte konstigt att jag ibland tror att jag har narkolepsi.

Bilderna blev i alla fall bra fast det  lär väl dröja innan jag får se resultatet. Jag pratar om röntgenbilderna - inte bilden på mig iklädd den oerhört smexiga sjukhusdressen  :)

Dagens outfit :D

Lördagsode sjukhus

Det känns som om kulverten aldrig tar slut


2 kommentarer:

  1. Hej Ebbe
    Skönt att det gick bra(måste vara otäckt om man har klaustrofobi). Fixerad är man ju inte(tycker jag) bara instoppad i en ram med kilar(skumgummi) som stadgar huvudet. Jag brukar somna under magnetkamera undersökningarna. Hoppas det ser ut som det skall göra. Uffe

    SvaraRadera
  2. Nej huvudet är inte helt fastspänt men man kan inte röra sig så mycket. Jag har säkert gjort magnetkameran 6-7 ggr och jag brukar faktiskt också somna.

    SvaraRadera